تصویب نامه در مورد تعرفه های خدمات تشخیصی و درمانی در بخش خصوصی در سال ۱۳۹۲

ساخت وبلاگ

تصویب نامه در مورد تعرفه های خدمات تشخیصی و درمانی در بخش خصوصی در سال ۱۳۹۲

شماره۴۱۴۴۴/ت۴۹۰۷۲هـ                                              ۲۴/۲/۱۳۹۲

تصویب نامه در مورد تعرفه های خدمات تشخیصی و درمانی در بخش خصوصی در سال ۱۳۹۲

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ـ وزارت صنعت، معدن و تجارت
وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ـ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
وزارت امور اقتصادی و دارایی ـ معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور
هیئت وزیران در جلسه مورخ ۱۸/۱/۱۳۹۲ بنا به پیشنهاد مشترک وزارتخانه های تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور و تأیید شورا ی عالی بیمه سلامت کشور و به استناد بند (هـ) ماده (۳۸) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران ـ مصوب ۱۳۸۹ـ تصویب نمود:
۱ـ سقف تعرفه های خدمات تشخیصی و درمانی در بخش خصوصی در سال ۱۳۹۲ به شرح زیر تعیین می گردد:
الف) ویزیت پزشکان و کارشناسان پروانه دار در بخش سرپایی خصوصی:
۱ـ ویزیت پزشکان، دندانپزشکان عمومی و phd پروانه دار (۱۲۷.۰۰۰) ریال
۲ـ ویزیت پزشکان، دندانپزشکان متخصص و (MD-Phd ۲۰۲.۰۰۰) ریال
۳ـ ویزیت پزشکان فلوشیپ (۲۲۸.۵۰۰) ریال
۴ـ ویزیت پزشکان فوق تخصص و روانپزشکان (۲۵۳.۰۰۰) ریال
۵ ـ ویزیت پزشکان فوق تخصص روانپزشک (۲۸۶.۰۰۰) ریال
۶ ـ کارشناس ارشد پروانه دار (۱۰۹.۰۰۰) ریال
۷ـ کارشناس پروانه دار (۹۵.۰۰۰) ریال
تبصره ۱ـ پزشکان روانپزشک و فوق تخصص در صورتی می توانند از تعرفه های مذکور استفاده نمایند که مدارک آنها توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تأیید و در پروانه مطب درج شده باشد.
تبصره ۲ـ کارشناسان ارشد و PHD پروانه دار در صورتی می توانند از تعرفه های کارشناسی ارشد یا PHD استفاده نمایند که کارشناسی ارشد و PHD ثبت شده آنها مرتبط با رشته کارشناسی بوده و در پروانه فعالیت درج شده باشد.
تبصره ۳ـ متوسط زمان ویزیت برای پزشکان عمومی حداقل پانزده دقیقه، برای پزشکان متخصص حداقل بیست دقیقه و برای پزشکان فوق تخصص بیست وپنج دقیقه و روانپزشکان حداقل سی دقیقه تعیین می گردد.
تبصره ۴ـ پزشکان عمومی با سابقه بیش از (۱۵) سال کار بالینی مجاز به دریافت معادل پانزده درصد علاوه بر تعرفه مصوب می باشند.
ب ـ سقف ضرایب تعرفه های خدمات درمانی:
۱ـ ضریب تعرفه داخلی (۴۶.۱۰۰)ریال
۲ـ ضریب تعرفه بیهوشی (۲۱۶.۶۰۰) ریال
۳ـ ضریب تعرفه جراحی (۳۸۰.۰۰۰) ریال
۴ـ ضریب تعرفه دندانپزشکی (۷.۸۰۰) ریال
۵ ـ ضریب تعرفه فیزیوتراپی (۷.۴۰۰) ریال
ج ـ به سرجمع تعرفه های خدمات آزمایشگاهی و پاتولوژی و ژنتیک بخش خصوصی برای سال ۱۳۹۲، سی و سه درصد (۳۳%) به تعرفه های مصوب سال ۱۳۹۱ اضافه خواهد شد.
د ـ به سرجمع تعرفه های خدمات پرتوپزشکی بخـش خصـوصی بـرای سـال ۱۳۹۲، سی و پـنج درصد (۳۵%) به تعرفه های مصوب سال ۱۳۹۱ اضافه خواهد شد، مشروط بر اینکه رشد تعرفه های سونوگرافی بیست ونه درصد (۲۹%) رادیولوژی پنجاه درصد (۵۰%)، اسکن ایزوتوپ چهل و پنج درصد (۴۵%)، رادیوتراپی چهل وپنج درصد (۴۵%)، سی تی اسکن بیست وپنج درصد (۲۵%) و MRI پانزده درصد (۱۵%) نسبت به سال گذشته باشد.
تبصره ـ تعـرفه سی تی اسـکن اسپـیرال به میـزان (۲۵%) افزایش نسبـت به Conventional
۲ـ سقف تعرفه های هزینه اقامت (هتلینگ) به شرح جدول زیر می باشد:


/rc-assets/uploads/1251932896.Untitled3.png ٣- سهم سازمان های بیمه گر پایه در خرید خدمات تشخیصی و درمانی از بخش خصوصی در سال ١٣٩٢ به شرح زیر تعیین می شود:

الف- معادل نود درصد (٩٠%) تعرفه دولتی خدمات تشخیصی و درمانی در بخش بستری
ب- معادل هفتاد درصد (٧٠%) تعرفه دولتی خدمات تشخیصی و درمانی در بخش سرپایی
تبصره- سهم سازمان های بیمه گر پایه در خرید خدمات تشخیصی و درمانی در سال ١٣٩٢ در مناطقی که برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع برقرار می گردد، مطابق دستورالعمل های ابلاغی ستاد کشوری پزشک خانواده و نظام ارجاع می باشد.
٤- تعرفه خدمات حرفه ای داروسازان در بخش خصوصی در سال ١٣٩٢ به شرح زیر تعیین می شود:
١- تعرفه خدمات حرفه ای داروساز به شرط رعایت شرح وظایف ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای داروسازان معادل سیزده هزار (١٣.٠٠٠) ریال در ساعات روز و پانزده هزار و پانصد (١٥.٥٠٠) ریال در ساعات شب و ایام تعطیل و در نسخ کمتر از پانزده هزار (١٥.٠٠٠) ریال، شش هزار و پانصد (٦.٥٠٠) ریال می باشد.
٢- تعرفه خدمات حرفه ای داروساز جهت داروهای بدون نسخه (OTC) که فهرست آنها توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام می شود، پانزده درصد (١٥%) بهای هر نسخه و حداکثر تا سقف شش هزار و پانصد (٦.٥٠٠) ریال.
٣- تعرفه خدمات حرفه ای داروساز درخصوص ساخت داروهای ترکیبی در داروخانه، ده درصد (١٠%) قیمت مواد مصرفی و حداکثر تا سقف یازده هزار و پانصد (١١.٥٠٠) ریال
٥- سقف تعرفه های خدمات تشخیصی و درمانی در بخش خصوصی در مراکز استان ها و شهرستان های تابعه با توجه به وضعیت اقتصادی و اجتماعی منطقه و در سقف تعرفه های این تصویب نامه توسط رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان و رییس سازمان نظام پزشکی استان و یک نماینده از سازمان های بیمه گر پایه استان تعیین و پس از تأیید استاندار، توسط استاندار ابلاغ می گردد.
تبصره- در استان های دارای بیش از یک دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه واقع در مرکز استان موظف به بررسی و کارشناسی تعیین سقف تعرفه های بخش خصوصی در منطقه با هماهنگی سایر دانشگاه و دانشکده های استان خواهد بود.

معاون اول رییس جمهور محمدرضا رحیمی

کارمند آنلاین...
ما را در سایت کارمند آنلاین دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمدی karmandanlin بازدید : 756 تاريخ : جمعه 22 شهريور 1392 ساعت: 2:12